TSUBAZO NAKIRI Konyhakés 17,5 cm

11 760 Ft

Gyártó

Már csak 200 000 Ft összegre van szüksége ahhoz, hogy a szállítás ingyenes legyen!
Cikkszám: HH05/17.5 Kategória:
Leírás

A Nakiri kés egy hagyományos japán eszköz, amelyet elsõsorban zöldségek vágására használnak. Széles, téglalap alakú, egyenes élû pengével ez a kés precíz és egyenletes vágást tesz lehetõvé, ideális olyan zöldségekhez, mint a sárgarépa, az uborka, a cukkini és mások. A penge alakja lehetõvé teszi a könnyû lefelé irányuló vágási mozdulatot anélkül, hogy más típusú késekhez hasonló kiegyensúlyozó mozdulatra lenne szükség. Ezért a Nakiri kés különösen alkalmas olyan ételek elkészítéséhez, amelyekhez nagy mennyiségû szeletelt zöldségre van szükség, például salátákhoz, wokos ételekhez és zöldségalapú ételekhez.

Az elmúlt években a japán kézmûves hagyományokból származó konyhakések egyre nagyobb teret nyertek a szakácsok és a konyhamûvészet iránt érdeklõdõk konyháiban, minõségük és kifinomultságuk miatt keresettek, tanúskodva egy õsi mûvészetrõl, amely precíz pengéket állít elõ, kiváló vágási képességekkel. Ezért a Due Cigni gondosan megtervezte a japán professzionális termékcsaládot. Mosogatógépben nem tisztítható! 

A vékony penge lehetõvé teszi a zöldség- vagy gyümölcshéj egyszerû hámozását, és speciális vágásokat, például a zöldséget vékony lapra borotválja. Rozsdaállóság tekintetében listavezetõ (420JS, HRC 54-56), gyártáskor nagy figyelmet fordítanak a rozsdamentes acél típusára, markolata cseresznye, juhar. A Seki evõeszközök nem csak Japánban, hanem a tengerentúlon is híresek, az erõs és precíz késeket egytõl egyig japán kézmûvesek készítik. Pengehossz: 17,5 cm, teljes hossz: 29,5 cm, pengevastagság: 1,5 mm, súly: 105 g.(DUE CIGNI)

Szállítás & Fizetés